Corpuss er din behandler og massør på stevns

Kom med bag om Corpuss, som er din behandler og massør på Stevns. Her på siden kan du læse mere om behandlerens personlige historie med et piskesmæld. En oplevelse, der medførte et empatisk og naturligt behov for at hjælpe andre. 

Bag om Corpuss

Mit navn er Camilla Neestrup, og jeg er behandler og massør på Stevns. Jeg driver min egen klinik Corpuss. Tilbage i september 2009 kørte jeg galt, og erhverver mig et piskesmæld. Jeg havde daglige smerter, hovedpine og adskillelige lægebesøg definerede min hverdag. Jeg gik til forskellige behandlinger hos fysioterapeuter, kranisakralterapi, kiropraktorer, men ingen af tingene hjalp mig. Jeg blev gentagende gange mødt af kortvarige effekter og manglende forståelse i min søgen efter støtte.

I året 2014, finder jeg et kursus, hvor jeg som massør kan få viden omkring behandling af piskesmæld. Om ikke andet kunne jeg hjælpe andre i samme situation. Under kurset følte jeg for første gang, at jeg havde fundet et sted, der kunne hjælpe mig videre med min egne symptomer.  I samme opdagelse, finder jeg også ud af, at det var meget mere komplekst end blot et 2 dages kursus, hvilket var mit grundlag for at tage columnateraput uddannelsen. En uddannelse, som har været med til at reducere mine egne smerter og gener. Eftersom jeg selv havde positiv oplevelse med behandlingerne, er der opstået et naturlig trang for at hjælpe andre i bedring med forskellige problematikker. Et behov jeg har fået, som jeg oplever hjælper- og kommer mine kunder til gode. Jeg tilpasser hver enkel behandling til den enkeltes situation og individuelle ønsker. Det gør jeg ved at kombinere mine behandlinger. På den måde er hvert et forløb forskelligt og skræddersyet.   

Hos Corpuss går vi meget op i uddannelse og kurser for at kunne hjælpe den enkelte så effektivt og hurtigt som overhovedet muligt. Selv arbejder jeg fuldtid med alle mine fagligheder og kurser bag mig. Jeg supplerer min faglighed med kurser løbende, i det jeg er interesseret i at blive så dygtig som overhovedet muligt. Min faglighed og mange års erfaring er din sikkerhed.

Uddannelser og kurser

Her kan du få et overblik over relevante uddannelser og kurser blandt personalet.
En uddannet behandler, der tilmed er beriget med kurser, er din forudsætning for effektiv behandling.

Vil du vide mere om din behandler og massør på Stevns?

Hvis du har spørgsmål, eller blot ønsker yderligere information om din behandler og massør på Stevns, er du velkommen til at kontakte os.