få lavet Negle

Få lavet negle hos Corpuss, da sunde og velholdte negle giver en følelse af velvære.
Det handler om dig og dine små glæder i dagligdagen.

Få lavet negle der er sunde og smukke

Få lavet negle og mærk velværen ved pæne negle

Langt de fleste føler velvære ved at have pæne og sunde negle. Vores negle præsenterer vores hånd og benyttes meget i det daglige, hvorfor det kan være svært at holde dem fine og sunde. Her på klinikken, kan vi håndtere alt fra skrøbelige negle, korte som lange negle til knækkede negle. Uanset dit grundlag for valg af en neglebehandling, kan du være sikker på, at du kan hjælpes i mål med de negle, du går og har i tankerne. Enhver negl kan bygges op igen, og mangler du længde, kan neglen genopbygges med CND gele, da det giver et pænt og let look. Enhver behandlet negl laves holdbar og efter dit behov.

Dine muligheder er mange
Med uddannelse i henholdsvis akryl, glasfiber og gele negle er du garanteret et resultat af kvalitet. Der anbefales gele negle til langt de fleste, da det er din forudsætning for det mest naturlige og fineste resultat, som er det mest udbredte ønske blandt klinikkens kunder.

Andre ønsker korte negle, der er beskyttet, og her vælges typisk shellac. Alle negle bliver lavet ud fra den enkeltes ønske, og mulighederne er mange. Der laves tilmed udsmykning på neglene i form af stamping, glimmer, sten, chrom mm.. Har du fundet et billede på nettet, som du kunne tænke dig, kan du evt. sende det til mig eller tage det med. 

Vil du vide mere om vores neglebehandlinger?

Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information om vores behandlinger inden for negle og neglebehandlinger, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.