Vestlig Medicinsk akupunktur

Nogle behandlinger kan med fordel suppleres med medicinsk akupunktur.

Smertebehandling via nåle

Medicinsk akupunktur

Jeg anvender vestlig medicinsk akupunktur i behandlingen hvis det er relevant , for at understøtte den igangværende behandling og i kombination med andre teknikker. Nålene bliver sat i de specifikke punkter hvor der opleves øget spænding eller smerte. Nålen mærkes i det øjeblik hvor de isættes hvorefter der oftest opleves en varme, snurren eller summen. Teknikken er effektiv til dybe spændinger og smertelindring. 

Hvad kan vestlig medicinsk akupunktur?

Medicinsk akupunktur er ikke det samme som almen akupunktur, men en specificeret udgave der er tilpasset til problematikker i muskler og sener. Der er flere fordele med teknikken, den kan anvendes både ved kronisk og akutte skader og smerter. Behandlingen er med øge blodcirkulationen, hvilket er med til at optimere smertelindring og opheling.

Vestlig Medicinsk Akupunktur er effektivt ved:

Medicinsk akupunktur når det giver mening for behandlingen

Vestlig medicinsk akupunktur anvendes ikke i alle behandlinger, men der hvor der er evidens for virkning, samt egne kliniske erfaringer for positiv effekt. Oftest er akupunkturen en rar oplevelse.

Mange oplever, at de behandlede muskler afspændes, og der forekommer en smertelindring. Akupunktur giver mulighed for at nå helt ind til de muskler, som ved håndkraft kan være svære at nå ind og behandle effektivt. Akupunktur foregår med sterile nåle og udelukkende på klinikken. 

Vil du vide mere om vestlig medicinsk akupunktur?

Hvis du har spørgsmål om behandling eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig.
Du kan se priser her.

Book tid
(+45) 29 90 26 33