Medicinsk akupunktur

Behandlinger kan suppleres med medicinsk akupunktur. Hos Corpuss praktiseres medicinsk og vestlig akupunktur med nåle på de lokaliserede problematikker og smerter. Formålet med akupunktur er at afspænde den enkeltes muskler. 

Smertebehandling gennem medicinsk akupunktur

Medicinsk akupunktur
Corpuss benytter akupunktur med nåle, som et supplement til din behandling. Akupunkturnålene er et redskab, som kan gå direkte ind på den pågældende muskel og afspænde lige præcis det område, hvor du som individ oplever en problematik. Akupunktur anvendes ved kroniske som akutte smerter og skader. Enhver behandling med akupunktur tilpasses ud fra den enkeltes smerter, behov og ønske. 

 

Hvorfor supplere med akkupunktur?
Der er et væld af fordele ved at benytte akupunktur som et led i din behandling. Alt efter din problematik og skades omfang, kan akupunktur og isætning af nåle bidrage til smertelindring, øget- smertetærskel og produktion af endorfiner. Alle disse fordele bidrager til de bedste forudætninger for at behandle den enkeltes problemer mest effektivt. Akupunktur er relevant for mange, og det anbefales i høj grad.
Akupunktur kan gavne:

Akupunktur efter den enkeltes udbytte

Vestlig og medicinsk akupunktur er for mange, men er ikke for alle. Hos Corpuss går vi meget op i den enkeltes problematik, ønsker og behov. I fællesskab tages der højde for et evt. supplement med isætning af nåle i forbindelse med akupunktur. Akupunktur skal være en rar oplevelse. 

Mange oplever, at de behandlede muskler afspændes, og der forekommer en smertelindring. Akupunktur giver mulighed for at nå helt ind til de muskler, som ved håndkraft kan være svære at nå ind og behandle effektivt. Akupunktur foregår udelukkende på klinikken. 

Vil du vide mere om akupunktur?

Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os.