Mine priser

Her på siden finder du mere information omkring priser, tilskud mm.
Læs mere eller tag kontakt for eventuelle spørgsmål. 

Behandlingspriser

Det kan være en god ide at tjekke op på din sundhedsordning, idét en del kan få tilskud til massage eller zoneterapi. Klinikken er er RAB-godkendt behandler, og er du tilmed medlem af Danmark, kan du også få tilskud til dine behandlinger.

Fysioterapeutiske behandlinger 

FYSIO massage

Enhver behandling tager udgangspunkt i den enkeltes aktuelle situation, og derfor tilpasses behandlingen på den pågældende dag, så behandlingen udføres så effektivt som overhovedet muligt. Det sker typisk en kombination af både massage, manuelterapi og k-laser.

Afstressende massage

Afstressende massagebehandling af hele kroppen.

  • 90 min. behandling DKK 650,00
  • 60 min. behandling DKK 475,00
  • 30 min. behandling DKK 300,00

Andre behandlinger

Individuel træning

Voksbehandlinger

For at få den bedste voksbehandling bør hårene være 0,5 cm første gang, sørg for at få en god peeling inden du kommer. For at holde det ved lige anbefaler jeg voks hver 6 uge.

Ansigtsbehandlinger

Regelmæssige behandlinger og brug af gode produkter er en forudsætning for et sund og velholdt ansigt året rundt. Der behandles med hudplejeserien Dermalogica, som er en professionel hudplejeserie. Serien har produkter, der egner sig til enhver hudtype og alder.

Neglebehandlinger

Neglepleje er velvære. Der arbejdes udelukkende med professionelle negleprodukter. Udannelse og mange års erfaring er din sikkerhed for et sæt negle, der er af den bedste kvalitet. Det handler om dine ønsker og behov, og her på stedet er der kendskab til alle negletyper. 

GARANTI: Der gives 1 uges garanti på shellac negle (dvs. hvis de er løftet sig fra naturneglen), men garanti gives ikke på kækkede negle, pynt og diverse lakker.

Fodbehandlinger

Her ser du dine muligheder for behandling af dine fødder.

Dine fordele

Corpuss har samarbejde med Sygesikringen Danmark hvorfra der ydes tilskud til Fysioterapi.
Derover er klinikken RAB- registreret via DAKOBE.

De fleste sundhedsforsikringer giver tilskud til fysioterapi og/eller massage, hos registreret klinikker, så husk at kontakte din forsikring for betingelser. Derudover samarbejder jeg med LOF Stevns, omkring forskellige former for træning.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information om mine behandlinger, er du velkommen til at kontakte mig.

Book tid
(+45) 29 90 26 33