Fysiomassage

- få hjælp til at få løsnet op i dine spændinger

Her kan du læse mere om hvad jeg tilbyder inden for FYSIOmassage, og hvad fordelene er samt finde gode råd efter endt behandling.

FYSIOmassagen tager udgangspunkt i dig og dine spændinger

Ved FYSIOmassage har jeg fokus på at lytte til dig og dine udfordringer, hvorefter jeg tilpasser masser massagen ud fra din fortælling og dit behov.

FYSIOmassagen er en dyberegående fysiurgisk massage, hvor der er fokus på kroppens problemområder, ofte kombinere jeg massagen med mobilisering, hvis det er relevant for problemstillingen. Massagen er med til at øge blodcirkulation, hvilket er med til at reducere smerter, øge healing samt udskille affaldsstoffer i kroppen.
Der kan være mange årsager til øget spændinger i kroppen både psykiske og fysiske, og uanset hvad der ligger til grund, kan FYSIO massage være med til at afhjælpe problematikkerne, give ro, bidrage til en smertefri hverdag, øge kropsbevidstheden, samt øge velværet.

FYSIO massage tager udgangspunkt i kroppen anatomiske opbygning, FYSIO massage er IKKE velværes massage, da formålet er at afhjælpe og forebygge skader og problematikker.

Jeg er din samarbejdspartner når du oplever spændinger i din krop

FYSIOmassage kan være en vedligeholdende behandlingsform, alt afhængig af hvad du laver i din hverdag. 

Er det førte gang du kommer i klinikken, behøver du ikke at booke en første konsultation hvis du ønsker FYSIOmassage

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, så skriv eller ring til mig på 29 90 26 33

Problematikker FYSIOmassage kan afhjælpe

Efter behandlingen

Du kan forvente at have forskellige reaktioner efter endt behandling. Behandlingsprocessen arbejder i vævet op til 48 timere efter endt behandling. Inden for de 48 timer oplever de fleste en forbedring, men nogen kan også opleve en smule forværring- ROLIG, bare der er en ændring, så er behandlingen på rette vej, al reaktion er god reaktion.

Jeg anbefaler at du kontakter mig efter 48 timer og fortæller om din oplevelse og derefter aftales yderligere behandlingsforløb.

Når du kommer hjem efter behandlingen, skal du respektere det du mærker, nogen bliver trætte andre får lyst til at gå en tur- alt er helt fint!

HUSK af få noget vand, salt og sukker, når du kommer hjem, da behandlingen sætter gang i cirkulationen og kroppen har brug for noget at arbejde med.

Når du er i behandlingsforløb hos mig, opfordre jeg til at du ikke får behandlinger andre steder sideløbende, dette skyldes at jeg sætter gang i en behandlingsproces og hvis den bliver kombineret med anden behandling, ved hverken du, enden behandler eller jeg hvad det er der hjælper dig.

Vil du vide mere om FYSIO massage hos Corpuss?

Hvis du har spørgsmål til behandlinger eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig.
Du kan se priser her.

Book tid
(+45) 29 90 26 33