FYSIOTERAPI OG MANUEL BEHANDLING​

- DIN HJÆLP TIL AT FÅ DET BEDRE

Her kan du læse mere om hvad jeg tilbyder inden for fysioterapi og manuelbehandling, og hvad fordelene er samt finde gode råd efter endt behandling.

Fysioterapi der altid tager udgangspunkt i dig og dit behov

Fysioterapi og manuel behandling

I mine fysioterapeutiske behandlinger har jeg fokus på at lytte til dig og dine udfordringer, hvorefter jeg tilpasser behandlingen ud fra din fortælling og det som undersøgelsen viser.

Jeg kombinerer altid mine behandlinger med FYSIOmassage, mobilisering/manipulation, k-laser, vejledning og samtale, samt evt. medicinskakupunktur og Kinesiotape. Dette gør jeg, da det er det der gennem årene har vist de bedste resultater i min klinik, men også fordi jeg ser de forskellig sammenhæng i kroppens strukturer.

Jeg gør alt, for at du får et resultat hurtigst muligt. Det er varierende hvor mange behandlinger der skal til før den ønskede effekt, men typisk skal der mellem 1-5 behandlinger til. Når du kommer hos mig, får du ikke en masse øvelser med som du skal lave for at opnår et resultat. Jeg giver det jeg kalder behandlende øvelser med når det er relevant og hvis det kan give mening for dig og din problematik.

Du kan stole på at jeg ikke bare bliver ved med at behandle, hvis der ikke er resultater, der skal være ændring, efter 1-2 behandling, selvfølgelig alt afhængig af hvad problematikken er.

Jeg er din samarbejdspartner når du har smerter eller problematikker, fysioterapien er ikke en vedligeholdende behandlingsform og anvendes kun når du har specifikke problematikker. Hvor jeg anbefaler FYSIO massage eller afstressende behandling hvis du har brug for vedligeholdende behandling, men hvor du ikke oplever specifikke udfordringer.

Er det førte gang du kommer i klinikken, anbefaler jeg, at du booker 1. konsultation.

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, så skriv eller ring til mig på 29 90 26 33

Problematikker fysioterapi og manuel behandling kan afhjælpe

Efter behandlingen

Du kan forvente at have forskellige reaktioner efter endt behandling. Behandlingsprocessen arbejder i vævet op til 48 timere efter endt behandling. Inden for de 48 timer oplever de fleste en forbedring, men nogen kan også opleve en smule forværring- ROLIG, bare der er en ændring, så er behandlingen på rette vej, al reaktion er god reaktion.

Jeg anbefaler at du kontakter mig efter 48 timer og fortæller om din oplevelse og derefter aftales yderligere behandlingsforløb.

Når du kommer hjem efter behandlingen, skal du respektere det du mærker, nogen bliver trætte andre får lyst til at gå en tur- alt er helt fint!

HUSK af få noget vand, salt og sukker, når du kommer hjem, da behandlingen sætter gang i cirkulationen og kroppen har brug for noget at arbejde med.

Når du er i behandlingsforløb hos mig, opfordre jeg til at du ikke får behandlinger andre steder sideløbende, dette skyldes at jeg sætter gang i en behandlingsproces og hvis den bliver kombineret med anden behandling, ved hverken du, enden behandler eller jeg hvad det er der hjælper dig.

Vil du vide mere om Fysioterapi hos Corpuss?

Hvis du har spørgsmål til behandlinger eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig.
Du kan se priser her.

Book tid
(+45) 29 90 26 33