Vilkår & regler

Her på siden kan du læse meget mere om alt det med småt.
Læs mere om vilkårene for bl.a. betaling, sundhedsforsikring, sygeforsikring mm.

Afbudsregler

Af respekt til min tid og den tid du har fået, beder jeg dig at melde afbud senest 24 timer før, hvis du skulle blive forhindret. Du vil modtage en SMS ang. din tid 24 timer inden aftalte tid. (Din tid gælder dog stadig som aftalt, hvis ikke du modtager denne SMS), hvor du vil blive påmindet om din tid. Denne SMS kan du IKKE svare på, så skal du melde afbud, skal du ringe eller eller skrive en sms på tlf. 29 90 26 33. Hænder der, at du ikke melder afbud før 24 timer, vil det fulde beløb af booket behandling blive opkrævet. Forbehold tages ved akut sygdom.

Omklædning

Alle tider er inkl. af- og påklædning samt betaling af behandling.

Du skal ikke have noget med

I min klinik sørger jeg for lagner, håndklæder og diverse nødvendigheder til hele behandlingen. Kom bare, som du er.

Betaling

Du kan betale med alle typer af kort og kontant betaling er også en mulighed. Vær opmærksom på, at der ikke modtages Mobilepay.

Tilskud

Klinikken er RAB-godkendt som behandler. Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, sørger jeg for at indsende behandlingen til dem. Hvis du er medlem af en sygesikring f.eks. Mølholm eller PFA, skal du selv sørge for at få godkendelsen fra dem til behandling, som enten


er zoneterapi eller massage (det er lidt forskelligt hvad de yder til). Derefter medbringer du godkendelsen til mig, så sørger jeg for at få pengene derigennem. Tjek også op på, om du medlem af Danmark.

AKUT tid

Jeg bestræber mig på, at du altid kan få en akut tid inden for 72 timer.

Køb 4 få 5!

Køb et klippekort til 4 behandlinger og få 5 behandling gratis. På denne måde sparer du 20% pr. behandling. Behandlingen er bindende til den behandling, du har købt og kan ikke byttes til anden behandling. Du kan sagtens give et klip til en anden person. Bemærk venligst, at klippekortet gælder i et år fra dags dato ved køb.

Gavekort

Du kan købe et gavekort hos mig til hvilken som helst behandling og på hvilket som helst ønsket beløb. Ring evt. og bestil det, så sørger jeg for det er pakket fint ind ved afhentning

Kontakt

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig via mail neestrup@live.dk, tlf. eller SMS på 29 90 26 33 eller via min Facebook. Jeg skal nok svare dig, så snart jeg ser din henvendelse. Har du behov for rådgivning eller et godt råd, så kan du også altid henvende dig. Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte allerede i dag.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os.