Vilkår & regler

Her på siden kan du læse meget mere om alt det med småt.
Læs mere om vilkårene for bl.a. betaling, sundhedsforsikring, sygeforsikring mm.

Afbudsregler

Af respekt til min tid og den tid du har fået, beder jeg dig at melde afbud senest 24 timer før, hvis du skulle blive forhindret. Du vil modtage en SMS ang. din tid 24 timer inden aftalte tid. (Din tid gælder dog stadig som aftalt, hvis ikke du modtager denne SMS), hvor du vil blive påmindet om din tid. Denne SMS kan du IKKE besvare, så skal du melde afbud, skal du ringe eller skrive en SMS på tlf. 29 90 26 33. Hænder det, at du ikke melder afbud før 24 timer, vil det fulde beløb af booket behandling blive opkrævet. Der tages selvfølgelig forbehold ved akut sygdom.

Omklædning

Alle tider er inkl. af- og påklædning samt betaling af behandling.

Du skal ikke have noget med

I min klinik sørger jeg for lagner, håndklæder og diverse nødvendigheder til hele behandlingen. Kom bare, som du er.

Parkering

Parkering er gratis, jeg vil bede dig at parkere ude på vejen hvis det er muligt, da min mand er brandmand og skal kunne komme ud ved alarm.

Ingen venteværelse

Jeg har min lille klink på hjemmeadressen og har ikke noget fint venteværelse, så kom når du har tid, jeg bestræber mig selvfølgelig altid på at overholde tiderne!

Betaling

Du kan betale med kort, kontanter og mobilpay 85532.

Tilskud

Jeg er privat praktiserende fysioterapeut uden ydernummer, hvilket betyder at du som klient har 100% egenbetaling.
Mange sundhedsforsikringer giver dog tilskud til Fysioterapi, så ring til din sundhedsforsikring og forhør dig om dine muligheder.
Derudover er jeg RAB godkendt behandler, hvilket betyder at din sundhedsforsikring giver tilskud til zoneterapi og massage (alt afhængig af sundhedsforsikring). Mit RAB-registrerings nummer er 3799, som du kan oplyse til din forsikring.

Uanset om du har fået bevilling til fysioterapi, zoneterapi eller massage, skal du medbringe din bevillingen fra din forsikring ved første behandling, hvor efter jeg fakturere forsikringsselskabet. For nogen vil der være en egenbetaling udover det beløbe forsikringen bevilliger, dette beløb betales altid efter hver behandling.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, sørger jeg for at indberette elektronisk efter endt behandling.

AKUT tid

Jeg bestræber mig på, at du altid kan få en akut tid inden for 72 timer.

Ring hvis det er nødvendigt på 29902633.

Køb 4 få 5!

Køb et klippekort til 4 behandlinger og få 5 behandling gratis. På denne måde sparer du 20% pr. behandling. Behandlingen er bindende til den behandling, du har købt og kan ikke byttes til anden behandling. Du kan sagtens give et klip til en anden person. Bemærk venligst, at klippekortet gælder i et år fra dags dato ved køb.

Gavekort

Du kan købe et gavekort hos mig til hvilken som helst behandling og på hvilket som helst ønsket beløb. Ring evt. og bestil det, så sørger jeg for det er pakket fint ind ved afhentning

Kontakt

Har du behov for rådgivning eller er i tvivl om et eller andet, så er du altid mere end velkommen til at kontakte mig via mail neestrup@live.dk, tlf. eller SMS på 29 90 26 33 eller via min Facebook. Jeg skal nok svare dig hurtigst muligt, mine mail havner af og til i spamfilter, så har jeg ikke kontaktet dig inden for 24 timer, så skriv en SMS eller ring.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til behandlinger eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Book tid
(+45) 29 90 26 33