K-laser terapi

Her på siden kan du læse mere om behandlingen med k-laser terapi, indvirkningen og fordelene.
Oplev hurtigere sårheling, smertelindring, forbedret blodcirkulation og formindsket hævelse.

Laserterapi som smertebehandling

Hvad er laserterapi?

Ved at benytte dig af laserterapi, kan du opnå hurtigere sårheling, smertelindring, forbedret blodcirkulation og formindsket hævelse. Laserterapi har været en benyttet teknik siden 70’erne, og det er bevist, at laserterapi stimulerer vækst og heling af væv i kroppen. Laseren accelererer helingsprocessen, mindsker betændelsestilstande, smerte og arvævsdannelse. Klasse IV laserterapi kan give rigtig gode resultater i behandling af kronisk smerte. Det opleves, at 9 ud af 10 af dem, der behandles på klinikken, oplever en effektiv- og hurtigere helingsproces. 

Smertefri behandling

Behandling med laser er en smertefri behandling, der hverken gør ondt eller er farlig. Den frigivne energi øger blodcirkulationen, trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Det skaber et sundt og helbredende miljø, som reducerer betændelse, hævelse, muskelkrampe, stivhed og smerte. Det skadede område vender tilbage til sin funktion, så normaltilstanden i det behandlede område genoprettes. Oplev hvordan din smerte mindskes efter blot få behandlinger med laserterapi.

Laserterapi er b.la. godt ved:
  • Kroniske spændinger
  • Kæbe- og tandsmerter
  • Frossen skulder, musearm, springfinger
  • Gigt
  • Hold i ryggen
  • Sportsskader
  • Smerter efter fødsel
  • Hælsmerter, hælspore
  • Spændingshovedpine

Dokumenteret bedring

Er det videnskabeligt bevist?

Der findes mange publicerede undersøgelser, der viser den kliniske effekt af laserterapi. Blandt publicerede, som ikke publicerede, undersøgelser er der kontrollerede og videnskabelige undersøgelser, der dokumenterer virkningen af laser på mange sygdomstilstande.

 
Kort om effekten i praksis

Da laserterapi påvirker kroppens væv på celleniveau, forøges  cellestofskiftet. Transporten af næringsstoffer øges gennem cellemembranen, og igangsætter hermed en øget produktion af cellulær energi (ATP). På denne vis bedres vævets sundhed.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os.