K-laser

- Effektiv behandling af smerter og skader

Her på siden kan du læse mere om behandlingen med k-laser terapi, indvirkningen og fordelene.

K-laser terapi som smertebehandling

Laserterapi har været en benyttet teknik siden 70’erne, og det er bevist, at laserterapi stimulerer vækst og heling af væv i kroppen. Laseren accelererer helingsprocessen, mindsker betændelsestilstande, smerte og arvævsdannelse. Klasse IV laserterapi kan give rigtig gode resultater i behandling af kronisk smerte. Det opleves, at 9 ud af 10 af dem, der behandles på klinikken, oplever en effektiv- og hurtigere helingsproces.

Hvis du yderligere er nysgerrig på K-laser så kan du se mere i denne video.

Smertefri behandling

Behandling med k-laser er en smertefri, og kan anvendes uanset om din skade er akut eller kronisk, overfladisk eller dyb. Behandlingen kan stå alene, men oftest kombineres k-laseren med anden behandling, for at opnå bedst muligt resultat.

K-laser bruges ofte ved:

Dokumenteret bedring

Er det videnskabeligt bevist?

Der findes mange publicerede undersøgelser, der viser den kliniske effekt af k-laser terapi. Blandt publicerede, som ikke publicerede, undersøgelser er der kontrollerede og videnskabelige undersøgelser, der dokumenterer virkningen af laser på mange sygdomstilstande.

 
Kort om effekten i praksis

Da laser terapi påvirker kroppens væv på celleniveau, forøges  cellestofskiftet. Transporten af næringsstoffer øges gennem cellemembranen, og igangsætter hermed en øget produktion af cellulær energi (ATP). På denne vis bedres vævets sundhed.

Vil du vide mere om k-laserterapi?

Hvis du har spørgsmål til behandlinger eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig.
Du kan se priser her.

Book tid
(+45) 29 90 26 33