Ansigtsbehandling

Ansigtet er det alle ser, og som udgør vores største kendetegn som identitet.
Dog er det også den del af vores krop, som typisk bliver mindst beskyttet.

Det handler om dit ansigts sundhed

Ansigtsbehandling bidrager til din daglige pleje, og er med til at regulere tørhed, urenheder og andre problematikker. Jeg anvender Dermalogica i mine behandlinger, da det er de produkter jeg oplever der giver mest til huden, hver behandling har fokus på dit behov.

Jeg anbefaler ansigtsbehandlinger hver 3. måneden, hvis ikke der er større problematikker. 

Jeg ser ansigtsbehandlingen som en opdatering af din hud, hvor dine produkter tilpasses efter behov i forhold til årstid og problematik. Den daglige pleje er det der kan gøre den største forskel for dig på sigt, men det er vigtigt at du får de produkter der passer til dig, da andet kan give fejlbehandling af huden.

Huden er udsat for vind- og vejrændringer, hvilket betyder, at hudens tilstand aldrig er statisk. Derfor anbefales det i højeste grad at få regelmæssige behandlinger, idét man løbende holder kontrol med hudens tilstand og kan tilpasse produkter- og behandling efter den aktuelle tilstand. Det er den enkeltes forudsætning for størst udbytte.

Den ideelle ansigtbehandling bør være en behandling hver 6. uge, men hvis tiden eller økonomien eksempelvis ikke rækker, foretrækkes der, at man får en behandling hvert kvartal. Det harmonerer fint med årets skifte, så produkt- og behandling kan fornyes og tilpasses.

I behandlingerne med ansigtet i fokus, har klinikken udvalgt et sortiment af de bedste kvalitetsprodukter på markedet. Herunder er der valgt mærker som Dermalogica, som klinikken er stolte af at benytte sig af. Et yderst effektivt kvalitetsmærke, som indeholder lige præcis det, huden og ansigt har behov for. Hjemmepleje er vigtigt, og det er helt sikkert her, du kan ændre rigtig meget. Klinikken vejleder og udvælger produkter, som passer til dit ansigts struktur og tilstand.

Vil du vide mere om ansigtsbehandling?

Hvis du har spørgsmål til ansigtsbehandling eller produkter er du altid velkommen til at kontakte mig.
Du kan se priser her.

Book tid
(+45) 29 90 26 33