Ansigtsbehandling

Ansigtet er det alle ser, og som udgør vores største kendetegn som identitet.
Dog er det også den del af vores krop, som typisk bliver mindst beskyttet.

Det handler om dit ansigts sundhed

En ansigtsbehandling er din forudsætning for et sundt ansigt. En ansigtsbehandling bidrager til at komme tørhed, urenheder og andre problematikker til livs. Kom godt fra start med en dybdegående analyse af hudens tilstand samt en vurdering af, hvilke produkter der ville være gode for netop din hud. Der tages altid udgangspunkt i den enkeltes situation, og der skræddersyes en individuel behandling.

Huden er udsat for vind- og vejrændringer, hvilket betyder, at hudens tilstand aldrig er statisk. Derfor anbefales det i højeste grad at få regelmæssige behandlinger, idét man løbende holder kontrol med hudens tilstand og kan tilpasse produkter- og behandling efter den aktuelle tilstand. Det er den enkeltes forudsætning for størst udbytte.

Den ideelle ansigtbehandling bør være en behandling hver 6. uge, men hvis tiden eller økonomien eksempelvis ikke rækker, foretrækkes der, at man får en behandling hvert kvartal. Det harmonerer fint med årets skifte, så produkt- og behandling kan fornyes og tilpasses.

I behandlingerne med ansigtet i fokus, har klinikken udvalgt et sortiment af de bedste kvalitetsprodukter på markedet. Herunder er der valgt mærker som Dermalogica, som klinikken er stolte af at benytte sig af. Et yderst effektivt kvalitetsmærke, som indeholder lige præcis det, huden og ansigt har behov for. Hjemmepleje er vigtigt, og det er helt sikkert her, du kan ændre rigtig meget. Klinikken vejleder og udvælger produkter, som passer til dit ansigts struktur og tilstand.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os.