få fine Negle

Er du træt af negle der knækker og flosser eller ønsker du bare at forkæle dig selv, så er det altid en løsning til dig.

Få lavet de negle der passer til dig og dit behov

Pæne negle gør noget ved dit velvære

Langt de fleste føler velvære ved at have fine og sunde negle. Vores negle præsenterer vores hånd og benyttes meget i det daglige, hvorfor det kan være svært at holde dem pæne og sunde.

Hvad er dine muligheder

Jeg har været uddannet negleteknikker siden 2004, hvor jeg er uddannet inden for forskellige negle systemer, men har valgt udelukkende at have fokus på CND Gelé negle og Shellac, da de systemer jeg oplever bedst resultat med.

Jeg kan lave dine negle som du ønsker, uanset udgangspunktet. Alle behandlinger bliver tilpasset dig og dit ønske.

Jeg gør meget ud af at skabe naturlige pæne negle, uden at ødelægge dine egne negle. Derfor anbefaler jeg at du booker en tid til aftagning af dine negle når du ikke ønsker at have dem mere, da det ofte er her det ses at den naturlige negl lider skade.

Efter behandlingen

Neglen er tørre og klar til brug lige så snart du forlader klinikken. Din egne negle vokser som de plejer, og derfor er opfyldning nødvendig. Ved gelé negle er holdbarheden 3-5 uger, alt afhængig af hvad du laver i din hverdag. Shellac lover 10 dages holdbarhed, men mange har det 3 ugers tid.
Du må ALDRIG klippe i dine gelé negle, men meget gerne file dem i længden hvis du oplever at du støder på ting, dette skal gøres med en sandfil, som du evt. kan købe i klinikken. Jeg tilbyder gratis tjek inden for en uge hvis der er kanter der har løsnet sig. Du kan altid få lavet en knækket negl, dette går dog ikke ind under garantien.

Vil du vide mere om neglebehandlinger?

Hvis du har spørgsmål om behandling eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig
Du kan se priser her.

Book tid
(+45) 29 90 26 33