K-tape

Her på siden kan du læse mere om dine muligheder med k-tape. K-tape fungerer som et supplement til din behandling og din hverdag. Oplev støtte, smertelindring og øget bevægelighed med kinesiologisk tape.

Behandling med Kinesiologisk tape

Kinesiologitape

K-tape omtales i daglig tale som behandlingstape og elastisk sportstape. Corpuss benytter k-tape som en del af din behandling, alt efter den enkeltes behov og relevans. Tapen er vævet på en speciel måde, så du kan få det største udbytte. Der er en masse fordele ved at benytte k-tape.

K-tape fungerer smertelindrende, og du kan opleve, at du får en øget bevægelighed. Når du benytter k-tape på den pågældende skade- eller smerte, vil mange opleve, at de mærker smerten aftager, og skaden vil føles mindre smertefuld. Benyttes ved behandlinger, aktiviteter osv..

K-tape bidrager til:

Helbredende egenskaber

K-tape benyttes med henblik på at komme din smerte eller skade til livs. K-tape bidager til en øget bevægelighed, som er en forudsætning for hurtig smertelindring og helbredelse. Corpuss behandlinger suppleres med k-tape ud fra den enkeltes behov og relevans.

Hver enkel behandling skræddersyes efter den enkeltes problematikker, smerter og skader. Det er vigtigt, at enhver behandling tilpasses korrekt, og her kan k-tape bidrage som et redskab i mange behandlinger. Det handler om din situation.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os.