Manuel terapi og fysiurgisk massage på Stevns

Her på siden kan du læse mere om manuel terapi og fysiurgisk massage på Stevns. Du kan blive klogere på fordelene ved hver enkel behandling, og du kan tilmed finde gode råd til efter en endt behandling på klinikken.

Terapi og massage på Stevns

Fysiurgisk massage

Med fysiurgisk massage kan man afhjælpe lidelser i bevægeapparatet. Som udgangspunkt vil det være musklerne, der bliver behandlet, men ligamenter behandles også med massage og stræk. Der vil blive behandlet ud fra bevægeapparatets anatomi og fysiologi. Ofte bruges massagen til at analysere kroppen og for at få en fornemmelse af skævheder og asymmetri. Alt afhængig af den enkeltes problemstilling, vil der blive tilrettelagt den mest effektive og gavnende behandling. 

Manuel terapi 

Den manuelle terapi er mere specifik i forhold til din problematik. Typisk kan det være i forbindelse med et skævt bækken, som kan give gener enten i ben, lænd eller hovedpine eksempelvis. Enhver behandling kombineres med andre behandlinger som f.eks. massage, manuelterapi og k-lasere terapi. Der udarbejdes en skræddersyet plan, og der kombineres behandlinger for at opnå de bedst mulige resultater.

Fordele ved manuel terapi og fysiurgisk massage

Efter endt behandling

De fleste har en god følelse i kroppen, når de går fra behandling. Dog arbejder vævet i op til 48 timer efter endt behandling, så fordi du går ud af døren, stopper behandlings processen ikke. Inden for de næste 48 timer, kan man forvente forbedring, men oftest også en forværring. Det vil dog sjældent være en smerte eller irritation, som du ikke kender til. Det er helt normalt, da der rettes op på kroppens fejlstillinger. Som oftest skal der typisk 4-6 behandlinger til, før kroppen er helt med.

Det er altid vigtigt, at mærke efter, når du kommer hjem efter en behandling. Nogle bliver trætte, andre bliver fyldt med energi; begge dele er helt normalt. Sørg for at få lidt salt, vand og sukker. Når kroppen samler myoser, vil blodet være fyldt med affaldsstoffer, hvilket kan give en lille ”forgiftning”. Det er helt naturligt, men for at være på forkant og undgå svimmelhed, kvalme eller hovedpinde, kan det være en god ide at fylde depoterne op med energi i form af en rawbar eksempelvis.

Vil du vide mere om terapi eller massage?

Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information om vores terapi og massage på Stevns, er du velkommen til at kontakte os.